Thursday, November 10, 2011

secret admirer!

Posted by Nur Athirah.. :) at 7:10 PM
Assalamualaikum :)

wahai kawan2 sekalian, ape kabar?
saya?
alhamdulillah sihat.
*bende ade ke owg tanye?

Sepanjang kawan2 hidup kat dunia kan, pernah tak minat kat somebody?
kalau tanye saya, honestly pernah. 
pernah jugak lah ade pengalaman ade secret admirer nih..

bagi saya kan, secret admirer nih maksudnye owg yang minat kat kita n amik decision untuk tunjukkan minat dye kat kita tanpe berani untuk berterus terang tentang diri dye,
*mungkin bagi kawan2 lain pulak maksudnye kan.

ok, now nak share antare taktik yang mungkin akan digunapakai oleh si secret admirer kepada orang yang dye suke.

err yang pertame...
dye akan gunekan delivery service untuk bagi apa2 yang dye nak bagi kat kita selalunye bunga lahh.. mungkin jugak dye akan bagi sendiri bende tu time yang sesuai..*time dye rase kte tak perasan n takde orang perasan.

2nd aka kedue,
dye akan hantar mesej kat kte. tak kisah lah maybe secare on9, fon atau ape saje..tapi yang pasti kte takkan dapat kesan sape dye nan mudahnye..mesej yang dye bagi plak memang sweett beb! tapi kalau dapat peminat yang fanatik tu mungkin mesej dye agak menakutkan...

ke3
kalau lah secret admirer nih dalam kalangan kawan2 kte atau seseorang yang berhampiran dengan kte, lagi susah nak detect..
sebabnye, dah sah2 kte takkan syak orang sekeliling kte.. lagi2 kawan baek kte. 
memang takkan masuk langsung lah dalam list wanted tu kan?

bile da sampai time dye da ready nak bagitau kat kte sape dye, barulah dye akan bagi klu skit. cm tandatangan ke, tulisan dye ke or pape lahh yang bole wat kte detect sape dye

err,saje2 je share bende nih.. takde kene mgene nan sape2 pn antare hidup dan mati.



lovely notes: keep your fear yourself, but share your courage with others, :)



4 comments:

  1. NICE. SUKE ENTRY NIE. TAPI ADE JUGAK KDG2 KAWAN YG SUKE KIT EGO DGN PRASAAN SENDIRI :)

    ReplyDelete
  2. betul. tu yg lgi payah tu.. btw, thanks twin name!

    ReplyDelete
  3. anon jenis pemalu. tak berani bertindak pantas. asyik tgk keadaan dulu baru nk tonjol diri

    ReplyDelete

 

apple_pie Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea