Saturday, October 15, 2011

Smile…

Posted by Nur Athirah.. :) at 9:58 AM
Assalamualaikum…

The very best make up to all..
J
Simple kan? Senyum je..
Senyum bole selesaikan masalah…

Yeahh.. sy tau bukan senang nak senyum.. especially when we have a problem kan??
Tapi, tanpa kita sedar, sebenarnye bile je kita senyum time2 ade problem tu kan,
Insyaallahh..
Segala cas2 positif kat sekeliling kita mampu untuk kita serap.

Tak caye ke? Cer try wat tengokk…
Betull… saya tak tipu..
Sebelum saya post entri ni, saya da try dulu..


Sebenarnye, ape pun mood kita harini, kita yang tentukan sendiri..
And yang payahnye,
Bile kita awal2 lagi da pilih untuk moody je..
 Ape? Tak betul?
Betull.. kalau tak betul kita tak post laahh..
Bukti?
Cube kita fikir balik? Bile kita bangun tido pagi tadi ape yang kita fikir?
Fikir balik ape yang wat kita pagi2 lagi da moody? Esok pagi, lepas je bukak mate tu, mula2 sekali cuba besyukur nikmat yang Allah bagi..
Lepastu, terus pegi mandi..
Time gosok gigi @ cuci muka tu for sure kita akan tengok cermin kan?
Cube senyum..
Bersyukur sekali lagi pada Allah atas segala-gala kelebihan n kekurangan yang kita ada..
Insyaallah..
For the whole day we will be positive.. ;D


*LOVE*:  saya tak suruh awak jadi perfect pun...

0 comments:

Post a Comment

 

apple_pie Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea