Friday, October 14, 2011

Take my heart..

Posted by Nur Athirah.. :) at 8:52 PM
Assalamualaikum semua.. sihat ke?  Waaahhh.. tajuk entri ni cm something je kan,,, hehe.. no laaaahhh… it’s maybe not relate wit u guys but it relate with me….

Im not sure about his exact feeling to me… =.=
Who I am to you my dear? Why you behave like this? Is that you already meet someone else who is better than me?

Hmmm, pape pn saya harap awak terus enjoy nan life awak ye sayang..
Yeaahhh, tauuu… bukan senang kan nak buang perasaan kat someone yang kita tetibe je sayang…
Help me!!!
Saya taknak awak confused.. just confess je nan saya kalau betul awak ade orang lain…
Saya tau awak da mula bosan nan saya kan???


Saya taknak awak terpakse nan saya… saya da rase yang kita makin jauh kan sekarang..??
Awak tak rasa ke ape yang saya rase tu??
Time-time cmni lah bnyak betul dugaan dating kat saya awak.. semalam lost my lovely grandma…. And nowwww, maybe youuuu!!!

No!!!!! im not prepared yettt… what should I do???

*note*: only you in my heart walaupun ade yang try nak ubah sume tu
*sorry tak bagitau awak*














0 comments:

Post a Comment

 

apple_pie Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea