Saturday, October 15, 2011

sorry?

Posted by Nur Athirah.. :) at 10:14 PM
Assalamualaikum..


Haa.. senang kan.. 
bila wat salah je, mintak maaf. asal wat salah je mintak maaf.
tapi, kita tak sedar, bukan sesenang tu orang nak maafkan kita,
yeahh, mungkin die cakap dia maafkan, tapi luka kat hati dia kita tau tak?

memang betul, better mintak maaf dari tak mintak kan,
it's true. i never deny it ok?
but, lagi baik klau kita cuba sedaya upaya kita untuk tak menyakitkan hati orang tersebut..
betul tak?

ade jugak certain people yang tak ske mintak maaf.. 

dan ade jugak yang kembali menyalahkan orang yang dia wat salah tu..
macam2 kan orang ni..
tapi kita kena selalu ingat.. 
ape pun yang jadi, take a responsibilities.
kalau kita salah, better admit it and ask for forgive.

boleh tak?
saya seru diri saya and kawan2 jugak untuk sama2 berubah ok..
kita cuba..
lets??

setuju tak?









*love*: saya maafkan awak.. :)

2 comments:

 

apple_pie Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea